Det enkla sättet att teckna försäkring i Göteborg.

Få erbjudanden från flera försäkringsbolag. Jämför pris och villkor.

Hitta försäkringsbolag i Göteborg

Bor du i Göteborgsområdet och är ute efter en ny försäkring? Fyll i formuläret så får du kontakt med upp till tre försäkringsbolag som vill hjälpa dig. Diskutera med säljarna och skräddarsy en försäkring som blir en bra lösning för dig.

Så funkar Försäkring.se

  1. Fyll i formuläret. Välj vilken typ av försäkring du är intresserad av och fyll i uppgifterna.
  2. Få erbjudanden. Du blir kontaktad av upp till tre försäkringsbolag som har specialiserat sig på ditt område. Du kan också komma att bli kontaktad av en försäkringsrådgivare som representerar flera bolag.
  3. Välj erbjudande. Det är helt upp till dig om du vill tacka ja till ett av erbjudandena eller tacka nej till alla. Tjänsten är helt kostnadsfri och inte bindande.

Jämför försäkringar nu


OBSERVERA

Försäkring.se är inte en försäkringsförmedling eller försäkringsbolag, enbart en tjänst där du får och jämför erbjudanden på försäkringar från anslutna företag. Du kan därför aldrig teckna eller få råd om specifika försäkringar direkt från Försäkring.se.

Det är först efter att du har fyllt i formuläret som du kan gå vidare och diskutera dina specifika försäkringsbehov direkt med försäkringsföretagen.

Du får upp till tre erbjudanden per försäkringstyp som du kan jämföra. Som jämförelsetjänst är Försäkring.se dock inte heltäckande eftersom det finns fler företag i försäkringsbranschen än de som är anslutna till Försäkring.se.