Så hjälper vi dig till bättre försäkringar

Försäkring.se är en anbudstjänst och en guide till den svenska försäkringsmarknaden. Genom oss skaffar du bra försäkringar anpassade till dina behov. Enkelt, kostnadsfritt och med skyddade personuppgifter.

På din sida

Genom att fylla i formuläret på Försäkring.se kopplar vårt system ihop dig med försäkringsbolag som vill erbjuda sina bästa försäkringar. Upp till tre av dem får möjlighet att kontakta dig via telefon eller e-post. Försäkringsbolagen vet att de konkurrerar med varandra och ger dig därför riktigt bra erbjudanden. Det står dig alltid fritt att tacka nej till de erbjudanden du får.


Nettbureau

Verksamt i Norge, Sverige och Danmark

Utnämnt till snabbväxande Gasell-företag fem år i rad

Driver över 20 anbudstjänster

Hjälper företag och konsumenter att hitta varandra


Lång erfarenhet

Försäkring.se drivs av företaget Nettbureau som är en av Skandinaviens ledande producenter av jämförelse- och anbudstjänster. Vi har lång erfarenhet av marknaden för vardagsnära produkter och har genom åren hjälpt tusentals människor till bättre avtal på el, lån, försäkringar och bredband. Vi erbjuder dessutom liknande lösningar för larm, värmepumpar, mäklare, nyckelfärdiga hus med mera.

Läs mer om Nettbureau och våra tjänster på Nettbureau.se.


Kontakta oss

Undrar du över något är det enklast att du skickar e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..


Om dina personuppgifter

För att använda vår tjänst måste du lämna ifrån dig personlig information i formuläret. För oss är det av allra största vikt att du känner dig trygg med det och att du litar på att vi inte använder informationen till något annat än att ge dig möjlighet till bättre försäkringar.

Läs gärna vår dataskyddspolicy.

Säljer du försäkringar?

Allt fler upptäcker de högkvalitativa leads som försäkring.se genererar. Din försäljningsorganisation kan också ta del av denna resurs. Hör av dig till David på Nettbureau för att få veta mer om möjligheterna.

David Oliva, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Företagsinformation

Nettbureau AS Filial Sverige
Organisationsnummer: 516411-5551

Adress:
Heliosgatan 11
120 78 Stockholm

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..